RFID CARDS. ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Η λειτουργία των συστημάτων RFID είναι απλή και βασίζεται στη δυναμική και αμφίδρομη επικοινωνία των καρτών και των αναγνωστών. Όταν οι κάρτες RFID βρεθούν στην εμβέλεια της κεραίας του αναγνώστη, η μονάδα ελέγχου επικοινωνεί με ραδιοκύματα με την κεραία των καρτών RFID.

Radio Frequency Identification (RFID)

Είναι τεχνολογία που επιτρέπει την αυτόµατη αναγνώριση  αντικειµένων. Βασίζεται στην αποθήκευση και ασύρµατη ανάκτηση δεδοµένων µέσω µικροσκοπικών συσκευών, τα ονοµαζόµενα RFID tags ή transporders.

Ποια η διαφορά του RFID και του Bar Code;

Η λειτουργία του bar code απαιτεί οπτική επαφή µεταξύ τους.
„Αντίθετα τα RDID tags µπορούν να αναγνωστούν από απόσταση αρκεί να βρίσκονται στην περιοχή κάλυψης του αναγνώστη (RFID reader).
„

Ασυρματες κάρτες RFID CARDS

Οι ασύρματες κάρτες ( rfid cards ) χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με τη συχνότητα και το πρωτόκολλο επικοινωνίας τους καθώς, την χωρητικότητα της μνήμης τους και το επίπεδο ασφάλειας που παρέχουν.

Οι RFID Κάρτες. Εμφάνιση

Μπορεί να τυπωθεί οτιδήποτε στην επιφάνεια τους.
Μπορουν να χρησιμοποιηθουν σε νοσοκομεία, κέντρα διασκέδασης, σωφρονιστικά ιδρύματα, χώρους αναψυχής κ.λ.π

Γενικά χαρακτηριστικά

Η FRID κάρτα είναι συγκεκριμένων διαστάσεων (μέγεθος ανάλογο με μια τραπεζική κάρτα) και συμβαδίζει με τα διεθνή πρότυπα ISO 7810.Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένες είναι ανθεκτικό πλαστικό διαφόρων τεχνολογιών, όπως: PVC varnish or laminated - PVC για PET ή ABS. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η αντοχή της στο χρόνο και στην καθημερινή χρήση καθώς είναι αδιάβροχη, δεν καταστρέφεται και διατηρεί την αρχική της μορφή.

Χρήσιμες σε πολλές εφαρμογές

Με τις ασύρματες κάρτες RFID (Radio frequency Identification), η λέξη περιορισμός παύει να απασχολεί την επιχείρηση ή τους πελάτες σας!


Με ενσωμάτωση ic module καθώς και κρυφής εσωτερικής κεραίας, η κάρτα RFID στεγάζει ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα που αποθηκεύει πληροφορίες, αποστέλλει σήματα και αναγνωρίζει προϊόντα. 


Ιδανικές για: Ξενοδοχεία - Συγκοινωνίες - Κάρτες Πρόσβασης - Εισητήρια - Κάρτες Συλλόγων/Club - Κάρτες Υγείας - Κάρτες Parking - Δωροκάρτες.

  • RFID-CARD-3
  • Long-Range-Proximity-Card-125KHz-RFID-EM-1-8mm-Thickness-Card-with-EM4200-chip-Clamshell-Card
  • prox-card-640x335
  • a5
  • a4
  • a1

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία Barrow International ιδρύθηκε το 1998 με βασικό αντικείμενο τις επαγγελματικές κάρτες.

Στοχεύοντας στην πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών της, ανάπτυξε τμήματα σχεδίασης, επεξεργασίας και εκτύπωσης των καρτών, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους σε όλα τα στάδια.

Με διαρκή ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια εξυπηρέτησε εκατοντάδες επιχειρήσεις, προσφέροντας προϊόντα που διακρίθηκαν για την καλαισθησία και την ποιότητά τους. Έχοντας σαν αρχή της την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Barrow International, συμβάδιζε πάντα με τις τελευταίες τάσεις στο σχεδιασμό και την κατασκευή των επαγγελματικών καρτών, αναπτύσσοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Τα τελευταία χρόνια, με την εισαγωγή σύγχρονων μεθόδων επεξεργασίας και παραγωγής, η Barrow International είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει στους πελάτες της, πλαστικές κάρτες υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένες από υλικά εξαιρετικής ανθεκτικότητας όπως PVC, PET, ABC, PC κλπ.

Στοχεύοντας στο μέλλον, η εταιρεία διερευνά συνεχώς τις τάσεις στην αγορά, αλλά και την εξέλιξη των σύγχρονων μεθόδων εκτύπωσης και επεξεργασίας, ώστε να βρίσκεται συνεχώς στην πρωτοπορία της αγοράς των επαγγελματικών καρτών, προσφέροντας στους πελάτες της προϊόντα άψογα από αισθητικής και τεχνικής πλευράς.

   

Υψηλή Ποιότητα

RFID κάρτες υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένες σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές.


Χρώματα

Κάρτες τετράχρωμες και από τις δύο πλευρές. Επίσης κάρτες χρυσές (golden cards) και ασημένιες (silver cards) κατάλληλες για VIP CARDS.


Η ανάγκη του πελάτη προτεραιότητα μας

Διαθέτοντας κατασκευαστική ευελιξία είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας και σε πολύ μικρές ποσότητες καρτών, ενώ η παράδοση πραγματοποιείται εντός ολίγων ημερών από την ανάθεση της παραγγελίας.


Αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές

Οι RFID κάρτες που κατασκευάζει η εταιρεία μας είναι σύμφωνες με το διεθνές πρότυπο ISO 7810. Οι διαστάσεις της κάθε κάρτας είναι συγκεκριμένες, όπως ακριβώς οι τραπεζικές κάρτες, 86 x 54 χιλ. και  πάχος 0,76 εκ.

 

BARROW INTERNATIONAL
The Plastic Card Production

Δημακοπούλου 39 - Κ. Πατήσια
11145 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 88 47 488
Κιν.: 6932 822 616
e-mail: info@rfid-cards.gr
Barrow International ©2024

Supported by Design